Saturday, 31 March 2012

result!

uihhh....bila result nak keluar yer.hmm...takutnya aku.dengar kata awal bulan april.esok dah masuk 1 april.maybe next week kot.hmm....waaa.....aku takut.ya allah berikanlah aku keputusan yang terbaik ya allah.aku taknak gagal.

koleksi novelku

masa lapang aku yang paling wajib adalah novel....hihi.aku nie sangat obses pada novel.haha.so...aku nak story-story koleksi novel yang aku ada setakat ini.haha.


ini adalah antara koleksi novel aku. tapi masih ada lagi...cumanya, novel yang di bawah nie aku ada beli dan sudah habis baca pun tapi masalahnya hilang pulak.aku tak tahu siap yang pinjam.tak akan lah hilang dalam rumah.tak logik.mesti ada yang pinjam tapi tak pulangkan balik.sengal betul.geram betul aku.

inilah novel-novel aku yang sudah hilang.tapi novel senyuman manismu nie aku tak tahu lak dia hilang ke tak sebabnya baru jer lagi hilangnya.setahu aku sepupu aku yang pinjam lepas tuh dia kata dah pulangkan.hmm...ape boleh buat.dah nasib.huhuhu.....

coretan hidupku

assalamualaikum dan salam sejahtera.
aku telah membuat blog yang baru disebabkan entah lar macam tak best blog aku yang sebelum ni.haha.
tapi disini aku ingin menjadikan taman untuk aku meluahkan apa saja iaitu yang aku telah namakan "taman hatiku"hihihi.
aku masih dalam proses untuk belajar guna blog macam mana.huhu.almaklum lah aku ni tao berfacebook jer.haha.
hidup aku kini semakin serabut sangat...pening aku memikirkan semua masalah aku.apa-apa pun aku harap aku akan cuba hadapi semua ni dengan tenang.